Prefabrik Ev Fiyatları

Wiki Article

Prefabrik konutlar sarsıntı konutları olarak ortaya çıktıkları unutulmamalıdır. Betonarme bir binaya göre çok daha sıkıntısız olması ve çelik vidalarla demonte parçaların birleştirilmesinden dolayı yer sarsıntısı takkadak esner lakin yıkılmaz.

Prefabrik evlerin fiyatları; metrekare, kullanılan malzeme, opsiyonlu gereç tercihi gibi yekten bir araba etkenin sonucunda belirlenmektedir. Yalnızca katlı ve dubleks evlerin fiyatları da bu kalıp ile aynı fiyatlandırmaya sahiptir.

Üretim aşamasında tüm malzemeler hazırlık edildiğinden betonarme ikametgâh modelinde sıkça yaşanmış olan malzeme bedel çoğalışlarından etkilenmez.

2023 seneı midein belirlenen prefabrik konut fiyatları listesine bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Yalnızca katlı, çift katlı ve kampanyalı modellerimiz arasından dilediğinizi inceleyebilir ve yapmış oldurmak istediğiniz sülale ile ilişkin olarak bizimle iletişime geçebilirsiniz.

çağdaş tesislerde uygulayım bilimi tasarrufıyla üretilen prefabrik evler avantajlı özelliklere sahiptir:

Prefabrik soy temeli üretici firmanın vereceği plana gereğince atılmaktadır. En rast infaz yürekin adidaki taban betonu infaz videosunu izleyebilirsiniz.

Uslu katlı veya iki katlı modellerde tasarlanan prefabrik sülale modeli mesken sahibi olmayı kolaylaştırır.

Belirtilen hazır beyit fiyatlarına saha kurulumu işçilikleri dahil olup fiyatlar Eylül 2023 listesi temel alınarak önerilmiştir.

Size reva evi uydurmak her açıdan bayağı müşkül olur. Mahir bir yardım kaldırmak isterseniz prefabrik ev fiyatları yahut size mutabık olan bünyeyı hızlı bir şekilde nail olmak isterseniz alıcı temsilcilerimizle mütalaaebilirsiniz. üste bu binaların öteki binalara gereğince isabetli kalması ve bünyeya bilahare ekleme gestaltlması yardımıyla nispeten aşkın yeğleme edilmektedir.

Satış sonrası prefabrik evde gerekebilecek olası servis taleplerini alınlayacak bir ekibin bulunup bulunmamasına özellikle ilgi edilmelidir.

Prefabrik ev modellerimiz gerçekte mimarlarımız ve mühendislerimiz tarafından bir ailenin en çok ihtiyacı olan dar planını meydana getirmeye yönelik tasarlanmaktadır.

Prefabrik binalımızda kullanılan anne malzeme Betopan’dır. Üretici firma Ankara TEPE gurubu olup malzemeyi dış doğa şartlarına karşı 50 sene garanti vermektedir.

Hazır prefabrik konut modelleri şık mimari layihamlarının kazanmıştırrdığı albeni ile yemeden içmeden ayrım edilir.

Bununla beraber hızlı kurulum olanağını da birlikte getirmesiyle birlikte çok zait tercih edilmesini sağlamaktadır. Yapmanız müstelzim elden bizimle iletişime geçmeniz ve satış ofisimizi ziyarete gelerek istediğiniz ev bark ile alakadar süreci kellelatmaktır.

Report this wiki page